Företag

Vill du ge energi till ditt företag?

Med fokus på närvaro, rörelse och avslappning erbjuder vi workshops med inspiration av dans, yoga och massage

Med glädje och energi vill Rebecca Liljefors inspirera dig till rörelse, kreativitet, att tro på dig själv och din förmåga. 
Rebecca är Yogamassör, Lic. Andningscoach och erfaren instruktör i Argentinsk tango. 
Hon har även jobbat med ”Lätt träning” ett inspirerande träningspass med dans och rörelse för kvinnor med invandrarbakgrund i Gottsunda för projektet Mitt friska liv.
>>Läs mer om Rebecca Liljefors här

Vill du samarbeta för att stärka människors hälsa?

Ja hoppas du vill! 

Låt oss hitta på något tillsammans, en gemensam akt för att skapa nytta inom hälsa och friskvård för människor som vill må bättre, vill du? Eftersom jag brinner för att skapa goda relationer, utvecklas och hitta nya samarbetspartners skulle det vara underbart roligt om du också vill samma sak som jag, att människor ska våga ta steget till att röra på sig, ta ansvar för att göra det bästa av sina möjligheter att förändra sitt beteende och ibland behöver vi vara fler som hjälps åt.

Är du med?

Kanske behöver du ge din personal ny energi och avslappning på samma gång? Eller bli mer fokuserade och prestera bättre? Då kanske det kan passa att jag kommer och ger en prova-på-Yogamassage eller kanske ger en föreläsning/workshop om hur viktigt det är att andas med din fulla potential, på din arbetsplats. Eller vill du hellre samarbeta kring en prova-på-workshop i Argentinsk tango? Jag skräddarsyr aktiviteten efter dina önskemål.

Hör av dig och berätta vad du brinner för och vad du vill göra. Hoppas vi hörs och ses! 

>>Kontakta Rebecca Liljefors för offert

FVi erbjuder worskhops/föreläsningar till företag

Vill du andas dig smart?

Med fokus på närvaro, rörelse och avslappning erbjuder vi workshops med inspiration av dans, yoga och massage. Workshops som sätter igång flödet och skapar en tillåtande atmosfär i rummet. Perfekt för konferensen, uppstartsmöte eller under en vanlig dag. Att starta upp med eller lägga in under dagen före måltid/rast.

Under sommartid vid fint väder kan dessa workshops även hållas utomhus.

Förslag på workshops

Lär känna ditt andetag

Våga mer och fatta klokare beslut. Att bli medveten om hur du andas och att du kan ändra andetaget med vilja, kan göra stor skillnad för din hälsa. Det vi lägger fokus på här är att hitta andetagets placering i bröstkorgen, att få ett avslappnat och lugnt andetag som hjälper dig att släppa stress, få större avspänning, avslappning, koncentration och kreativitet.

Mjuka rörelser

Värm upp kroppen med dans och olika rörelser för axlar och rygg. Avslutas med självmassage. En snäll och upplyftande workshop som får dig att släppa på spänningar, sätter igång cirkulationen i kroppen och gör dig glad.

Prova-på Argentinsk Tango

Ta dina första steg in i den argentinska tangons magiska värd. En prova-på workshop där vi utmanar modet i att mötas, vara nära och lyhörda till varandra. Vi byter roller så alla får känna på hur det känns att bli förd (följare) och att föra (förare). Med lätthet, glädje och utan prestation får du en upplevelse och känsla för hur det känns att dansa Argentinsk tango.

Stolsyoga

Mjuk och lätt yoga med stol som stöd. Vi utforska balans, andning, stabilitet och flexibilitet. En energikick som sätter igång flödet, mjukar upp och ger skön avslappning hela kroppen.

Skräddarsydda workshops efter önskemål

Rebecca kan skräddarsy workshops efter dina önskemål inom områden som till exempel andning, yoga, dans, rörelse, massage, textil, stickning, pyssel, återbruk osv.

Rulla till toppen