Om

rebecca liljefors uppsala yogamassage

Välkommen till Uppsala Yogamassage

Varje dag hjälper vi människor som dig (gissar eftersom du nu läser detta), som känner sig stela, trötta och stressade att landa och släppa taget en stund här hos oss. Att ta en paus och bli medveten om hur du andas, hur du håller din kropp, hur du kan öka din rörlighet är en möjlighet för alla. Din kropp vill att du ska fungera, vara frisk och känna dig lugn, så lyssna på den. Vi märker att du som tagit en behandling i yogamassage med ett och annat djupt andetag hos oss känner lätthet och större rörlighet efteråt, en skillnad i kroppen som varar länge, och du ser alltid glad ut när du går. Det är därför vi tycker så mycket om vårat yrke! Tack för att vi får möjlighet att ge dig inspiration till bättre hälsa.

Handen, människan, helheten

Uppsala Yogamassage etablerades i augusti 2018 av mig, Rebecca Liljefors. Man kan säga att jag har haft två vägar in i Yogamassagen, dels genom känslan och viljan att lära känna min egen kropp. Att förstå hur jag kan ta hand om mig själv när jag får ont här och där. Dels genom en önskan att inspirera dig till att ta hand om din hälsa och välmående.

Under många år har jag arbetat med arbetsrehabilitering inom flera olika verksamheter och har känt att jag saknat att kunna hjälpa till fysiskt, till exempel med massage. Nu har jag lärt mig ett fantastiskt verktyg, Yogamassagen, som jag hoppas du ska få möjlighet att kunna ta del av.

och den Argentinska tangon

Den argentinska tangon grep tag i mig 2006 på en danskurs i Uppsala. Under åren har många tangodansare gett mig kraft att fortsätta dansa, att inte ge upp, att aldrig sluta dansa trots svårigheter och utmaningar. Den argentinska tangon tar tid att lära sig och kräver av dig som dansare att du jobbar med din kropp. Tänker på hållning, balans, andning, avslappning, stabilitet i bålen, osv, osv. vilket ledde mig till att börja med Yoga. Massage har jag alltid varit intresserad av och länge drömt om att jobba med. Det naturliga för människokroppen är att vara i rörelse och vi mår bra av att röra på oss, eller hur? För att kunna hjälpa mig själv, dig och andra som vill bli mer rörliga och själv vill göra sitt bästa för att få ett friskare liv bestämde jag mig för att utbilda mig till Yogamassör och numera andningscoach.

Varje människa är unik och har olika behov och det är i mötet med dig som jag lär mig så otroligt mycket. Varje dag.

Rebecca Liljefors Diplomerad Yogamassör & lic. Andningscoach
Varmt välkommen!

Teamet på Uppsala Yogamassage

Elin Ferrari Gravidmassage Yogamassage för gravida

Elin Ferrari. Yogamassageteraput Behandlar nu även gravida. Hurra för dig som får träffa Elin!

När jag gick yogalärarutbildningen på Axelsons så fick vi en introduktionskurs i yogamassage och jag blev förälskad direkt!

Yogamassage för mig är ett sätt att länka samman kroppen och sinnet. Att skapa en medvetenhet kring sin egen kropp och ge sinnet en stund för reflektion och vila. 

Med yogamassagen kan jag utgå från dina behov och dina förutsättningar vilket gör behandlingen unik. 
 
Tillsammans med dig som kund skapar jag en stund där alla måsten i livet läggs åt sidan och du får möjligheten att känna in din kropp och vila ditt sinne.
 
Nu kan jag även erbjuda yogamassage för behandling av gravida och efter graviditet. Yogamassage för gravida är en mjuk behandling där vi utgår från dig som är gravid och dina förutsättningar. Yogamassagen delar in graviditeten i fyra faser och behandlingen utförs efter den fas som du befinner dig i.
 
Jag ser mycket fram emot att träffa dig.
/ Elin
Rulla till toppen