Nydiplomerad Yogamassör

4 oktober, 2018

Glad och lycklig!
Jag fick mitt diplom och nu är jag Yogamassör, vilken fantastisk känsla! Här står jag tillsammans med min lärare; Vandana Jain och Johan Westman på Axelsons Gymnastiska institut.

I en lugn miljö i centrala Uppsala några minuter från centralstationen ligger min yogamassagestudio tillsammans med JA till kropp och själ och Uppsala Rehab & Fysioterapi. Här erbjuder jag dig yogamassage vilken är en bahandlingsmetod som kombinerar det bästa av två världar från indisk tradition – djup oljemassage och yoga. Yogamassage passar dig som har behov av att mjuka upp din kropp och bli mer rörlig, flexibel och vill ha en skön stund.

Yogamassage är helkroppsbehandling med sesamolja, jag masserar med både händer och fötter och anpassar trycket efter ditt behov. Massagen avslutas med avslappnande ansikts och huvudmassage. Yogamassage är en avkopplande och samtidigt aktiv form av massage där massage, yoga baserad stretching och andning kombineras vilket stärker kroppens naturliga tillstånd av hälsa. Efter en behandling känns din kropp lätt, vitaliserad och full av energi.

Yogamassage motverkar bland annat rygg och nackproblem, besvär från skuldror, stress och sömnproblem.

Varmt välkommen!
/ Rebecca

Leave a Reply:

Din e-postadress kommer inte publiceras.